Skip to main content

Nieuws

Nota van Uitgangspunten Omgevingsplan Kernen

De Nota van Uitgangspunten is de basis voor het permanente omgevingsplan(POP) voor de kernen. In de Nota van Uitgangspunten leggen we aandachtspunten en keuzes vast voor het opstellen van het omgevingsplan van de kernen.

Dit wil niet zeggen dat het omgevingsplan voor dit deel niet meer aangepast wordt. Het omgevingsplan is een dynamisch plan: bij nieuw beleid of nieuwe plannen voor de fysieke leefomgeving wijzigt het omgevingsplan. 

Wat staat in de Nota van Uitgangspunten?

In de Nota van Uitgangspunten staat wat er verandert in het omgevingsplan ten opzichte van het huidige bestemmingsplan en de milieuregels. En welke keuzemogelijkheden je daarbij hebt.

Ter inzagelegging Nota van Uitgangspunten Omgevingsplan Kernen

De concept Nota van Uitgangspunten Omgevingsplan Kernen ligt ter inzage van 17 augustus tot en met 13 september 2023.

Reacties

Eventuele reacties op de concept Nota van Uitgangspunten Omgevingsplan Kernen kunnen tot en met 13 september 2023 worden ingediend bij:

Gemeente Neder-Betuwe
Postbus 20
4043 ZG Opheusden 

Waar kunt u de concept Nota van Uitgangspunten inzien?

  1. De schriftelijke stukken liggen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 in Opheusden.
  2. Online kunt u de nota hier inzien

Maak een afspraak voor meer informatie

Op 30 augustus 2023 kunt een afspraak maken voor meer informatie en de beantwoording van vragen over de concept Nota van Uitgangspunten Omgevingsplan Kernen.

Maak een afspraak via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via telefoonnummer 14 0488.

  • Titel 1

    Nieuwsitem

  • Titel 2

    Nieuwsitem